Авторизация
Регистрация

Отримайте більше можливостей з Hyundai H-1

В автомобільному центрі «Паритет» ви можете придбати сучасний комфортний мінівен H-1 з максимальною економією в 62 000 гривень. В Україні модель представлена ​​в трьох варіаціях: з 3, 6 і 8 місцями.

Hyundai H-1 зазнав змін у 2018 році. Нинішній варіант автомобіля - це універсальний мінівен, який стане відмінним рішенням як для бізнесу, так і для великої родини. Для бізнесу добре підходить будь-який з варіантів: будь то 3-місний автомобіль вантажного типу або 6-ти, 8-містна пасажирська модифікація. Для великої родини модель на вісім місць - ідеальний варіант.

Новий HYundai H-1 FL за зниженою ціною

Компанія «Паритет» запускає акцію, в ході якої ви можете обзавестися моделлю Hyundai H-1 за зниженою ціною. Умови спеціальної пропозиції поширюються на 3 комплектації. Автомобіль оснащений 2,5 літровим «дизелем» і КПП на вибір: 5-ступінчастою автоматичною коробкою або 6-ступінчастою механічною коробкою.

Розцінки такі:

 

Навіть початкова комплектація H-1 має всі необхідні опціями для комфортного водіння: 

Крім того, в автоцентрі «Паритет» ви можете купити дорестайлінговий варіант мінівена за зниженою вартістю. В акції беруть участь дві модифікації автомобіля:

Модель Hyundai H-1 доступна для покупки в кредит. Компанія Hyundai пропонує скористатися найбільш вигідними кредитними умовами на вітчизняному ринку. Детальніше про програму ви можете дізнатися, перейшовши за посиланням.

Кількість авто, що беруть участь в акції, обмежена. Поспішайте придбати!

* Умови акції діють до 30 квітня 2020 року. Придбати автомобіль за зниженою ціною можна в автомобільному центрі «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 10.04.2020 року. ПДВ включено. Продавець має право змінювати ціну без попереднього інформування клієнтів.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.