Авторизация
Регистрация

Hyundai Santa Fe 2018 за спеціальною ціною в «Паритет»

Hyundai Santa Fe 2018 по специальной цене в «Паритете»

В автомобільному центрі «Паритет» ви можете придбати сучасний стильний позашляховик Hyundai Santa Fe (DM) 2018 року по зниженою вартістю. Ціна автомобіля - від 803 700  грн. Умови акції поширюються на дві комплектації: Impress і TOP.

Купуючи Hyundai Santa Fe (DM), ви можете заощадити до 243 300  грн. Позашляховик оснащений мотором 2.2 CRDi, який відрізняється високою потужністю і економною витратою палива. Ціни на Santa Fe в автоцентрі «Паритет» наступні:

Комплектація

Двигун/КПП

Привід

Регулярна ціна, грн.

Спеціальнаі ціна, грн.

Impress

2.2 CRDi/AT

2WD

1 007 700

803 700

Top Panorama

2.2 CRDi/AT

4WD

1 297 400

1 054 100

7 подушок безпекиПокупці, які віддали перевагу комплектації Impress, отримують наступний функціонал:

Автомобіль в комплектації TOP, крім перерахованих вище опцій, має такими функціями: електронний паркувальний гальмо, електрорегулювання сидіння водія з функцією пам'яті положення, камера заднього виду, ксенонові фари з омивачем, електропривод дверей багажного відділення, мультимедійний комплекс з навігацією (Radio / CD / MP3 / WMA), акустика PREMIUM SOUND (8 динаміків + центральний динамік + сабвуфер), додатковий підсилювач (12 каналів), вентиляція передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, панорамний люк і легкосплавні колісні диски радіу ом 19 дюймів, які укомплектовані шинами розміром 235/55 R19 і т.д.

Ви можете придбати Hyundai Santa Fe в кредит. Покупці користуються найбільш вигідними кредитними умовами на українському ринку. Щоб дізнатися докладну інформацію про програму Hyundai Finance, переходьте за посиланням.

Поспішайте придбати Santa Fe за спеціальною ціною! Кількість авто, що беруть участь в акції, обмежена!

За додаткові інформацією звертайтеся до консультантів відділу продажів за ТЕЛЕФОНОМ

* Умови акції діють до 31 січня. Вартість автомобілів вказана станом на 07.12.2019. ПДВ враховано. Ціна може бути змінена продавцем без попереднього інформування клієнтів.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.