Авторизация
Регистрация

Ограниченный склад автомобилей Hyundai доступен по специальным ценам

Автоцентр Паритет із задоволенням оголошує про початок акції на лімітований склад моделей: H-1, Tucson, i10, i30, Elantra, Creta, Santa Fe (DM), Grand Santa Fe.

В автомобільному центрі Паритет починаючи з 25 жовтня 2018 роки ви можете придбати за спеціальною ціною авто з лімітованого складу 2017-2018 років випуску. У вас є можливість заощадити при покупці до 80 000 гривень.

Компактний i10 можна купити, заощадивши при цьому 20 295 грн. В акції бере участь модель з 1-літровим бензиновим мотором і автоматичною КПП.

Хетчбек нового покоління i30 можна придбати з вигодою до 29 215 грн. Умови спеціальної пропозиції поширюються на авто з турбованим і атмосферних двигунами, які працюють «в парі» з механічною КПП на 6 сходинок і 7-ступінчастою роботизованою КПП.

Седан бізнес-класу Elantra можна придбати з економією до 24 752 грн. В акції беруть участь автомобілі з бензиновим мотором на 1,6 літра і 6-діапазонною автоматичною або механічною коробкою передач.

Сучасний компактний кросовер Creta доступний з вигодою до 30 710 грн. Вибрати можна серед автомобілів з 1,6-літровим мотором і автоматичною або механічною КПП на 6 ступенів.

Визнаний бестеселлер Tucson доступний в автоцентрі Паритет з вигодою до 29 796 грн. У вас є можливість вибрати серед варіантів з 1,6-літровим мотором на бензині, 2-літровим двигуном на дизелі або бензині і з роботизованою, механічною або автоматичною КПП.

При покупці динамічного кросовера Santa Fe (DM) ви можете заощадити до 65 095 грн. Доступні варіанти з бензиновим двигуном на 2,4 літра, дизельним мотором на 2,2 літра, механічними і автоматичними коробками передач.

7-місцеву модель Grand Santa Fe можна купити, заощадивши до 29: 407 грн. В акції беруть участь авто з «автоматом» і дизельним мотором на 2,2 літра.

Купуючи мінівен H-1, можна скористатися максимальною вигодою - 80 000 грн. За спеціальною ціною продаються автомобілі з 2,5-літровим дизельним двигуном, що працює з «механікою» або «автоматом».

Кожен автомобіль з перерахованих вище можна придбати в кредит. Hyundai надає можливість скористатися найпривабливішими умовами кредитування на вітчизняному ринку. Пропозиція Hyundai Finance за посиланням.

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена!

* Пропозиція актуальна до моменту повного розпродажу складу автомобільного центру Паритет. Розмір вигоди вказано станом на 21.12.2018 року. ПДВ враховано. Розмір вигоди на автомобілі може бути змінена без попереднього інформування.

Вартість акційних авто уточнюйте за тел .: (067) 247-85-67

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.