Авторизация
Регистрация

Ціни знижено на лінійку Hyundai i30 в автоцентрі Паритет!

В автоцентрі Паритет ви можете придбати автомобілі Hyundai i30 або i30 Fastback за спеціальною ціною з вигодою до 30 200 грн. на Автозаводській, 24.

Цены на i30 снижено

Встигніть купити новий автомобіль Hyundai вигідно.

Компактний хетчбек i30 доступний на вибір в 4-ох комплектаціях за ціною від 453 600 грн. Придбав автомобіль в автоцентрі Паритет ви зекономите до 22,5 тис. грн.

 

Унікальний по стилю та формі новий i30 Fastback стане ідеальним автомобілем для сучасного жителя мегаполісу. Ціна стартує від 636 900 грн.

 

В автоцентрі Паритет автомобілі марки Hyundai можна придбати вигідно скориставшись пропозицією від Hyundai Finance. Дана програма фінансування передбачає варіанти покупки авто в розстрочку з фіксованою ставкою під 0.01% річних до 5 років без комісії. Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена!

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

* Акція на автомобілі 2019 р.в. триватиме до 30 квітня 2020 року в автоцентрі «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 01.04.20р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.