Авторизация
Регистрация

Випробуй новий Accent! Гарантовано отримай подарунок від Hyundai і стань учасником розіграшу Samsung Galaxy S8.

У період з 26 червня по 31 липня 2017 року всі клієнти автоцентру «ПАРИТЕТ» зможуть взяти участь в акції «драйвові літо з новим Hyundai Accent».
Кожен учасник тест-драйву нового Hyundai Accent гарантовано отримає подарунок від «Хюндай Мотор Україна» на вибір: зручну еко-сумку або стильну пляшку або круті, брендові шкарпетки.

Але це ще не все! Серед усіх учасників тест-драйву буде розіграний головний приз акції - Samsung Galaxy S8! Розіграш головного подарунка акції - буде проведено 3 серпня 2017 року.

А ті учасники акції, які зроблять фото з новим Hyundai Accent і опублікують його в загальному доступі на своїй сторінці в Facebook з хештегом #NewAccent, зможуть взяти участь у розіграші 10 наборів для пікніка.

Розіграш наборів для пікніка буде проходити поетапно: 13 июля 2017 року - 5 наборів, 27 липня буде розіграно ще п'ять наборів. Детальні умови акції.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет». Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.