Авторизация
Регистрация

Знижуємо ціни на оригінальні аксесуари Hyundai

Знижуємо ціни на оригінальні аксесуари Hyundai

Починаючи з 10 червня і до кінця серпня всі клієнти нашого автоцентру можуть придбати аксесуари для моделей Hyundai за акційною вартістю.

Дана акційна пропозиція поширюються на такі моделі: i10 (IA, AC3), i20 (GB,BC3), i30 (GD, PD), i40 (VF), IONIQ EV (AE), IONIQ HYBRID (AE), Kona, ix35 (LM), Tucson (TL, TL F/L, NX4), Santa Fe (DM, TM).
  
Розмір знижки состовляет 10%. Ви можете придбати дешевше наступні аксесуари:
• захист: килимок багажника;
• транспортування: багажники на дах сталеві, алюмінієві, бокси на дах, фаркопи та комплекти підключення до електричної мережі автомобіля, подовжувачі та адаптери;
• комфорт: сонце/снігозахисні екрани на лобове скло.

Поспішайте! Кількість товарів, які можна купити за акційною ціною, обмежена!

Умови акції діють до 31 серпня цього року. Придбати товари можна в автомобільному центрі «Паритет». Вартість продукції може бути змінена без попереднього сповіщення клієнтів.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта, при наявності автомобіля для тест-драйву та відсутності заборон (посилених карантинних заходів, локдауна) на проведення пробної поїздки.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.