Авторизация
Регистрация

Готуємося до весни всього за 150 грн.!

Якщо ви активний і відповідальний користувач свого авто, то напевно знаєте, що проходити сезонну перевірку автомобіля дуже важливо! Тому ми підготували для всіх власників авто Hyundai спеціальну акцію і знизили регулярну вартість перевірки авто по 8 пунктам до 150 грн .:

  1. Діагностика ходової;
  2. Діагностика гальмівної системи;
  3. Діагностика світлових приладів;
  4. Перевірка рівня масла в двигуні;
  5. Перевірка рівня и якості охолоджуючої і гальмівної рідини;
  6. Перевірка щіток склоочисника;
  7. Перевірка тиску в шинах;
  8. Замір температури кондиціонера.

Додатково до вигідною вартості на діагностику ми надаємо приємний бонус у вигляді знижки 10% на роботи і матеріали для усунення несправностей, виявлених під час діагностики.

Перевірити автомобіль Хюндай за низькою ціною можна на Автозаводській 24 в місті Києві

І не варто забувати про приємні дрібниці, які зроблять ваш автомобіль більш комфортним! У нашому автоцентрі ви завжди можете знайти оригінальні аксесуари та запчастини на ваш Hyundai за доступними цінами!

Запис на сервісне обслуговування, а також уточнення питань акції звертайтеся за телефонами в відділ сервісного обслуговування: (044) 537-25-19(067) 239-87-86.

Акція діє в період з 19 лютого по 08 березня 2020 року. Ціни вказані станом на 19.02.2020 та можуть бути змінені без попереднього інформування клієнта. Знижка в 10% на матеріали і роботи по акції не сумується зі знижкою дисконтної картки і з іншими акціями.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.