Авторизация
Регистрация

Лютнева акція на турбований Hyundai Tucson!

Hyundai Tucson winter

До кінця лютого кожен покупець Автоцентру «ПАРИТЕТ» отримує надзвичайно вигідна пропозиція на турбований Hyundai Tucson з семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Автомобіль доступний у продажу з максимальною вигодою до 127 300 грн!

До 28 лютого 2017 року автомобіль року, Hyundai Tucson (1.6 T-GDi) на 177 к.с. доступний за ціною 155-сильною моделі з 2.0 літровим двигуном! Потужний кросовер дивує економічною витратою палива (7,7 літрів в змішаному циклі) і збільшеною потужністю. В роботі двигун взаємодіє з роботизованою коробкою передач на сім сходинок і подвійним зчепленням. Плавне керування, маневреність їзди і надійність вдало поєднуються в новому Hyundai Tucson.
Максимальна вигода залежить від комплектації автомобіля і починається від 97 600. в комплектації Express AT і досягає 127 300 грн на максимальній комплектації TOP Panorama AT.
Встигніть купити 177-сильний Hyundai Tucson з турбованим двигуном в Автоцентрі «Паритет» - кількість автомобілів обмежена!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.