Авторизация
Регистрация

Дизельна версія Hyundai i40 вже доступна в Україні

i40 уже доступна в Украине

Компанія ТОВ «Паритет», офіційний дилер автомобілів ТМ HYUNDAI в Україні, рада повідомити про появу в Україні моделі Hyundai i40 з дизельним двигуном U2 High Power об'ємом 1.7 л потужністю 136 к.с. c механічною трансмісією.

Вартість дизеля стартує від 251 800.

Дизельна версія доступна в обох кузовах - седан і універсал - в базовій комплектації. Базова комплектація Express вже включає в себе 9 подушок безпеки, систему безпеки ESC, систему стабілізації автомобіля в русі VSM (Vehicle Stability Management), систему утримання при старті на підйомі HAC (Hill-start Assist Control), двозонний клімат контроль з системою антізапотеванія стекол в салоні, електропідігрів передніх сидінь, підігрів склоочисників лобового скла, вхід USB / AUX, підтримка Bluetooth, панель приладів SUPER VISION, повнорозмірне запасне колесо з литим диском і багато іншого.

Геннадій Четверухин, комерційний директор ТОВ «Хюндай Мотор Україна» прокоментував появу дизельної версії: «Дизельний Hyundai i40 з об'ємом двигуна 1.7 л забезпечує хорошу тягу, показує хорошу динаміку і при цьому порадує своїх власників низькою витратою дизельного палива. Поки автомобіль комплектується механічною коробкою передач, але як показала практика наших конкурентів, на такі автомобілі також є своя категорія покупців. У автомобіля цікавий дизайн і комплектації, хороші технічні показники, тому він заслуговує на те, щоб бути на ринку України ».

Нагадаємо, що в 2011 році Hyundai представив одразу дві новинки в класі D - Hyundai i40 SW (універсал) на автосалоні в Женеві, а через два місяці - Hyundai i40 в кузові седан в Барселоні. Модель i40 - це новий автомобіль, який став перший моделлю компанії в D-сегменті, спеціально розроблений для європейського ринку в Європейському Центрі досліджень і розробок Hyundai (Рюссельсхайм, Німеччина). У Hyundai i40 ідеально поєднуються чотири елементи, що визначають ключові цінності Hyundai: практичність, ходові якості, економічність і стиль. Дизайнерам і інженерам Hyundai вдалося створити автомобіль, що відображає уявлення європейських автолюбителів про скоєний автомобілі D- сегмента.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.