Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила на автосалоні у Франкфурті новинку в А-сегменті

Hyundai Motor - новинка в А-сегменте - компания

Компанія Hyundai Motor представила у Франкфурті нове покоління Hyundai i10.

Hyundai Motor планує закріпити свій успіх в сегменті А завдяки випуску моделі Hyundai i10 нового покоління. Цей автомобіль був спроектований, розроблений і вироблений фахівцями європейського технологічного центру Hyundai Motor в Рюссельсхаймі (Німеччина) під керівництвом Томаса Бюркле (Thomas Bürkle) спеціально для європейських покупців. Енергійний і свіжий дизайн, інтер'єр з якісних матеріалів, високий ступінь оснащеності сучасними засобами безпеки зближують новий i10 з автомобілями більш високих сегментів.

Алан Рашфор (Allan Rushforth), Старший віце-президент і виконавчий директор Hyundai Motor Europe сказав: «Поява нового покоління i10 є знаковою подією для нашого бренду, підтверджуючи тим самим, що Hyundai Motor продовжує залишатися лідером в сегменті A, пропонуючи своїм покупцям високу якість , здатне перевершити всі очікування ».

Зростаючий ринок сегмента A

Сукупні продажі i10 в Європі, починаючи з запуску моделі в 2007 році, склали 450 тисяч автомобілів. Пік продажів припав на 2009 рік, коли було продано 107 тисяч i10. У 2010 році автомобілі i10 першого покоління найкраще продавалися в Європі, в 2012 році ця модель також залишалася в четвірці найпопулярніших в модельному ряду марки. Hyundai Motor покладає великі надії на нове покоління i10. Очікувані обсяги продажів, починаючи з 2014 року - 74 тисячі автомобілів в рік, що становить 6,3% продажів в сегменті A.

Європейський стиль

Нове покоління i10 - втілення справжнього європейського автомобіля. Він був спроектований і розроблений в європейському конструкторському бюро Hyundai Motor в Рюссельсхаймі, Німеччина, спеціально для європейських покупців. Hyundai Motor робить велику ставку на дизайн нового покоління i10. Дизайн - це перша причина, по якій європейські покупці віддають перевагу продукції Hyundai Motor в будь-якому сегменті. 31% покупців Hyundai підкреслює, що головним аргументом у виборі автомобіля став саме дизайн (в середньому по ринку цей показник дорівнює 29%). Нове покоління i10 пропонує європейським клієнту свіже втілення своєї філософії динамічного стилю автомобілів.

За даними перших опитувань, проведених в Італії і Великобританії, нове покоління i10 викликає саме позитивне враження респондентів в порівнянні з ключовими конкурентами в сегменті A.

Автомобіль стає більше

Ще однією відмінною рисою європейського стилю можна назвати практичність при невеликих габаритах автомобіля. У порівнянні зі своїм попередником новий i10 став більше. Будучи на 80 мм довше попередньою версією, i10 нового покоління - лідер по довжині в своєму сегменті (3665 мм). Перш - найвужчий автомобіль свого класу, i10 стає найширшим, ширше на 65 мм (1660 мм). Дах, навпаки, стала нижче на 40 мм. Тепер висота автомобіля - 1500 мм, що надає йому спортивний вигляд на дорозі. Пропорції кузова роблять зовнішній вигляд i10 більш елегантним, що підкреслюється гострими лініями і бічний обробкою.

Зміни торкнулися і внутрішнього простору. Інноваційний підхід до компонування інтер'єру дозволив оснастити автомобіль найбільшим в сегменті багажним відсіком (252 літра при піднятих задніх сидіннях, на 27 літрів більше, ніж у попередньої моделі) з можливістю розширення до 1046 літрів, при складених сидіннях. Простір для ніг задніх пасажирів - 1890 мм. На 40 мм збільшений простір для ніг передніх пасажирів (1070 мм), на 16 мм - для плечей (1306 мм) і голови (1008 мм).

Комфорт і зручність

Кузов нового покоління став більш жорстким завдяки використанню високоміцної сталі, спеціальних заготовок, зміцнення петель і додатковому кріпленню каркаса. В результаті жорсткість кузова на кручення збільшена на 27% в порівнянні з попереднім поколінням. Частка високоміцних сортів сталі складає 29,2% всієї структури корпусу нового покоління i10 - це на цілих 9% більше, ніж у попередньої версії i10. Міцна основа не тільки збільшує ударостійкість автомобіля, але також покращує такі показники, як шумоізоляція, рівень вібрації і жорсткості. Так, рівень шуму в моделі нового покоління становить всього 38 дБ на холостому ходу і 65 дБ на швидкості.

Крім того, новий i10 оснащений такими опціями, як круїз-контроль з блоком управління на кермі, що підігрівається шкіряне кермо і передні сидіння, система допомоги при старті на підйомі, система безключового доступу Smart key з кнопкою Старт / Стоп, світлодіодні ходові вогні і повністю автоматичний клімат-контроль, властивими автомобілям більш високого сегмента.

Двигун і трансмісія

Hyundai Motor надає покупцям нового покоління i10 вибір з двох високотехнологічних бензинових двигунів: сімейства Карра об'ємом 1 і 1,25 л.

Також доступні для вибору 5-ступінчаста механічна трансмісія і 4-режимна автоматична коробка передач.

Безпека

Mодель i10 нового покоління оснащена самими передовими технологіями. Цілий набір активних і пасивних функцій безпеки забезпечують максимальний захист, як для водіїв,так і для пішоходів. Активна безпека забезпечується електронною системою стабілізації (ESC) і системою управління стабілізацією (VSM), які вперше встановлені в якості стандарту на автомобілі класу А. Вражаючий комплект обладнання пасивної безпеки i10 нового покоління в стандартній комплектації включає шість подушок безпеки - дві передні, дві передні бічні і дві повнорозмірні захисні шторки. Система нагадування про ремені безпеки і центральний замок також входять в стандартну комплектацію.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.