Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила нову модель Hyundai Accent

Новая модель Hyundai Accent

Автошоу в китайському містечку Ченду, що проводилося 2 вересня цього року, знаменувалося прем'єрою нових, вдосконалених автомобілів від компанії Хюндай Мотор. Серед новинок був представлений седан під назвою Verna, який на нашому ринку відомий як Accent.

Хюндай Accent виконаний в стилі концепт-кара Accent Concept, що дебютував на Пекінському автосалоні ще в квітні. На відміну від свого попередника, Accent матиме вузькі фари головного світла, радіаторні ґрати у вигляді трапеції, зовсім інші бампера. Зміни зазнали також задні стійки і оптика з LED-елементами.

Крім цього, Hyundai Accent дещо додав у габаритах: довжина збільшилася на 50, а ширина на 28 міліметрів. Тепер автомобіль буде мати розміри 4380мм в довжину і 1728мм завширшки. Відповідно зріс і розмір колісної бази на 30 мм, і становить тепер 2600мм.

Зміни торкнулися не тільки зовнішню сторону, але і салон, він пережив істотні зміни. Тепер в ньому будуть двоколірні сидіння, а також кнопка Start-Stop, яка запускає двигун. А для любителів розслабитися під час їзди, пропонується 8 дюймовий мультимедійний екран з сенсором, що буде в топових моделях.

Як повідомляє виробник, на китайському автомобільному ринку Хюндай Accent буде доступний з обсягами двигуна: 1,4 літра (100к) і 1,6 літра (123л.с.). Які виробник запропонує мотори для інших країн, включно з Україною, поки не відомо. Китайські автолюбителі зможуть купити новинку ближче до кінця поточного року, а ось іншим країнам доведеться почекати до наступного 2017 року.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.