Авторизация
Регистрация

Ювілей Hyundai KONA Electric: продано 100 000 автомобілів

Хюндай Кона Електрик

Модель KONA Electric була випущена лише два роки тому, а обсяг продажів уже встиг перевалити за відмітку 100 тисяч.

Якщо говорити конкретно, станом на 30 червня 2020 року було продано 103 719 автомобілів. Більш ніж 75% екземплярів були реалізовані за межами ринку Південної Кореї.

Компанія Hyundai випустила в продаж свій дебютний компактний позашляховик на електричному двигуні у березні 2018 року. Автомобіль вразив експертів індивідуальним стилем, а також сучасними системами безпеки, відмінним запасом ходу, опцією швидкого заряджання та комфортом.

Динамічний Еко-СУВ Хюндай Кона Електрик

У квітні цього року модель отримала нагороду від TopGear Electric Awards. Вона була названа «Найкращим сімейним компактним авто». Щоб перевірити можливості електрокара, експерти проїхали 1600 кілометрів по дорогах Європи протягом доби.

Через деякий час автомобіль був визнаний найкращим транспортним засобом, що працює на електричному двигуні. Такого висновку дійшли представники видання U.S. News & World Report (США).

Динамічний Еко-СУВ Хюндай Кона Електрик вид з середини

Раніше свою порцію визнання отримав двигун, яким оснащається модель. WardsAuto включили агрегат до десятки найкращих моторів. Не залишилася непомітною й порівняно низька вартість автомобіля: Auto Express назвали KONA Electric «Найкращим доступним електрокаром». Інші нагороди: «Автомобіль року в Північній Америці», «Авто року» (рейтинг іспанського видання ABC’s).

Динамічний Еко-СУВ Хюндай Кона Електрик вид з боку

Таке визнання стимулює автовиробника й надалі працювати над покращенням мобільності, раціональності та екологічності моделі. Особливу увагу компанія Hyundai звертає на мінімізацію шкідливих викидів. Згідно з довготривалою стратегією бренду, до 2025 року планується реалізувати 560 000 електричних та водневих автомобілів.

В Україні модель KONA Electric було презентовано в травні 2019 року в ході наймасштабнішої IT-конференції Східної Європи – iForum. Ви можете ознайомитися з характеристиками моделі, комплектацією та цінами електромобілю, а також замовити тест-драйв.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.